14.04.14

Tahad tutvuda politseijaoskonnaga?

Palun, nüüd on Sul ja su perel selleks võimalus.
Kolmapäeval, 16. aprillil avatakse Lõuna-Eesti kuues maakonnas politseijaoskondade uksed, et kõik huvilised saaksid ühes perega teha tutvust abipolitseinike tegevusega.
 
Vastavalt külastatavale üksusele saab lähedalt näha nii abipolitseinike tegevust kui ka korrakaitse- ning kriminaalpolitseinike tööd. Giidiks on prefektuuri ametnikud, kes tutvustavad kriminalistide tööd, noorsoopolitseinike tööd alaealistega, operatiivsõidukeid ja igapäevaseid politseilisi töövahendeid, sealhulgas relvi. Osades üksustes saab näha ka kinnipidamis- ja kainestuskambreid. Lisaks saavad kõik huvilised kohtuda kohalike politseitöötajate kõrval meie tänaste vabatahtlike, abipolitseinike endiga, kes räägivad põnevaid seiku oma senisest kogemusest vabatahtlikuna ning vastavad tekkivatele küsimustele.
 
Ürituse eesmärgiks on tutvustada kohalikule kogukonnale abipolitseinike tegevust ning pakkuda võimalust tutvuda vabatahtlikega, kes panustavad sisekaitselisse julgeolekusse inimeste endi kogukonnas. Ühtlasi annab üritus inimestele mugava ja vahetu võimaluse liituda politsei vabatahtlikega - anda enda panus meie kõigi igapäevasesse turvalisusesse ning leida samas enda vaba aja sisustamiseks üks äärmiselt põnev ja huvitav väljakutse.
 
Kõikidel huvilistel on võimalik tutvuda Lõuna prefektuuri abipolitseinike üksuse tegevusega 16. aprillil algusega kell 18.00 järgnevates jaoskondades:
•  Lõuna prefektuuri peamaja Tartus (Riia 132)
•  Viljandi politseijaoskond (Pargi 1, Viljandi)
•  Jõgeva politseijaoskond (Suur 1, Jõgeva)
•  Põlva politseijaoskond (Võru 12, Põlva)
•  Valga politseijaoskond (Puiestee 4, Valga)
•  Võru politseijaoskond (Kreutzwaldi 52, Võru)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar